Over de kinderopvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: >10 jaar

Opvanglocatie: Groningen, Oosterhoogebrug

LRK Geregistreerd: Ja

Contact opnemen

gastouder Myranda Groningen

Ik ben Myranda en woon met mijn 2 kinderen in Oosterhoogebrug in een heerlijke groene en kindvriendelijke omgeving. Na mijn opleiding SPW-3 afgerond te hebben ben ik 6 jaar in dienst geweest in de kinderopvang. Ik heb gewerkt als oproepkracht met de leeftijden van 0 – 12 op verschillende locaties. Ook heb ik een aantal jaar als vaste kracht op een locatie gewerkt, met name op de babygroep. In 2016 heb ik besloten om mijn eigen kleinschalige opvang te starten. Het is mijn passie om met kinderen te werken en ik vind het prettig dit te kunnen combineren met mijn eigen kinderen.

Ik vind het belangrijk op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de kinderopvang. Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelen door regelmatig nieuwe cursussen te volgen.
Uiteraard ben ik in het bezit van een EHBO diploma voor kinderen, waar ik elk jaar een herhaalcursus voor volg.
De opvanglocatie:
We hebben een eengezinswoning met genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen en rustig te slapen. Als het weer het toelaat kunnen de kinderen spelen in de tuin die veilig afgesloten is.
Verder is er aan de tuin grenzend een speeltuin waar we veel gebruik van maken en er zijn 2 kinderboerderijen waar we ook regelmatig te vinden zijn. Ook zijn er veel eendjes in de omgeving die graag brood gevoerd krijgen. Natuurlijk is er genoeg speelgoed aanwezig voor alle leeftijden.

Over de gastouder

  • Naam: Myranda
  • Leeftijd: 45 Jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Groningen
  • Wijk: Oosterhoogebrug
Gastouder Myranda Ulgersmaborg Groningen
ulgersmaborg
Groningen
Nederland