Betaalbare en goede
kinderopvang
voor ieder kind!!

Wat kost een gastouder?

Als je kind naar een gastouder gaat dan zijn de kosten opgebouwd uit een bedrag voor de gastouder en een bedrag voor het gastouderbureau. Gastouders die in hun eigen huis kinderen opvangen werken met een uurtarief. Meestal ligt dit tussen de € 6,00 en € 7,50.  Jij en je gastouder spreken samen de vergoeding van de gastouder af.

Onze bureaukosten zijn voordelig en transparant. U betaalt een minimaal bedrag per uur (€ 0,85 per uur) en een maximale maandprijs per kind (zie de tabel hieronder).  Zo is goede en betaalbare kinderopvang voor ieder gezin bereikbaar!

Het gastouderbureau heeft een kassiersfunctie. Dit betekent dat de betaling van een ouder aan een gastouder plaatsvindt via het gastouderbureau. Ouders mogen niet rechtstreeks aan gastouders betalen en kinderopvangtoeslag mag niet rechtstreeks aan gastouders worden overgemaakt. Gastouderopvang is daarmee formele kinderopvang. Dat houdt in dat je kindertoeslag ontvangt als je aan de voorwaarden voldoet. Afhankelijk van de hoogte van je inkomen ontvang je in 2023 een maximum uurtarief van € 6,85 per uur per kind aan kindertoeslag . In 2024 is dit € 7,53.

Bent u op zoek naar een gastouder? Bel ons of kijk hieronder bij:

Gastouder zoeken

Kosten gastouderbureau Groningen

De bureaukosten zijn € 0,85 per uur per kind met een maximum bedrag per maand.

1e kind: max € 47,00 per maand *
2e kind: max € 35,00 per maand *
ieder volgende kind: max € 23,00 per maand *

(* kind met het hoogst aantal uur is het eerste kind, daarna volgt het 2e kind met de meeste uren)

Neem je een maand geen of minder uren bij de gastouder af dan betaal je bij ons ook geen cq. minder bureaukosten. Neem je een maand veel uren af dan is het bedrag voor het gastouderbureau Groningen gemaximaliseerd.

Hier leest u onze Algemene Voorwaarden SharedCare2024.

Contact

Wij zijn bereikbaar op 06-34034247 of via het contactformulier.

Gastouder zoeken

Wat kost een gastouder bij thuisopvang

Vangt de gastouder bij jou thuis op dan is de regeling dienstverlening aan huis van toepassing. De gastouder ontvangt dan een totaalbedrag per uur. De gastouder bepaald zelf haar uurprijs.

Ook voor deze opvangvorm ontvangt u kinderopvangtoeslag. Hierbij geldt ook de regel dat deze afhankelijk is van de hoogte van uw inkomen. Wij maken graag een offerte voor u. Zie hier de tabel van de overheid.

Onze bureaukosten voor een gastouder bij u thuis zijn minimaal € 35,00 per maand. Hiernaast ziet u de maximale prijzen per maand per kind die ook geldig zijn als een gastouder bij u thuis opvangt.

Bereken hier uw kindertoeslag. Hier leest u onze Algemene Voorwaarden SharedCare2024

wat kost een gastouder in Groningen

Wij nemen contact met je op!

Wil je meer weten over ons gastouderbureau, wat een gastouder kost of heb je andere vraag?
Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden zijn verplichte velden

Heb je een korte vraag dan kun je ons ook een SMS of Whatsapp bericht sturen op nummer: 06-34034247

Contact