Kleinschalig

Persoonlijk

Huiselijk

Professionals

Gastouder Groningen

Bij een gastouder in Groningen is de opvang kleinschalig. Hierdoor krijgen kinderen alle aandacht die ze nodig hebben. Gastouders stemmen hun activiteiten zoveel mogelijk af op de behoefte van het kind en zorgen voor een omgeving met voldoende uitdaging. Zo kan jullie kind zich optimaal ontwikkelen! Voor kleine kinderen is een gastouder een veilige, relatief stabiele factor in hun leven. Hierdoor raken ook de allerkleinsten snel vertrouwd met de opvang en de andere kinderen.

Een gastouder in Groningen biedt jullie continuïteit in het persoonlijk contact en voor jullie kind een uitdagende omgeving, zonder de stress die een grote groep kinderen met zich mee brengt. De keuze voor een gastouder is een gevoelskwestie, je kiest zelf de gastouder die bij je past. Zij is het directe aanspreekpunt en je bepaalt samen wat goed is voor jullie kind. Onze gastouders  Groningen onderscheiden zich door kwalitatief goede opvang voor een betaalbare prijs.

Gastouder zoeken Groningen

Gastouder Groningen

Gastouders Groningen

Ouders hebben bij een gastouder Groningen veel invloed op het pedagogisch klimaat. De bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau zal met jullie en de gastouder de behoeften van je kind zorgvuldig bespreken. De afspraken worden in een gespreksverslag vastgelegd en na verloop van tijd weer, samen met jullie, opnieuw tegen het licht gehouden.

Onze gastouders in Groningen worden geselecteerd op hun liefdevolle en positieve opvoedingshouding. Het zijn erkende professionals die er alles aan zullen doen om jullie kind een fijne dag te bezorgen.

Wij willen bereiken dat ouders met een gerust hart naar hun werk gaan, gastouders hun taken zonder zorgen uitvoeren en kinderen zich veilig ontwikkelen. Wij bieden daarom gastouders alle denkbare ondersteuning om de opvang te optimaliseren. Wij denken met de ouders en gastouders mee en ondersteunen het pedagogisch klimaat bij de gastouder. Zie voor meer informatie `waarom SharedCare’.

Gastouder zoeken Groningen

Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP)

Gastouderbureau SharedCare staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) onder registratienummer 214980261. Lees hier meer over de voordelen van Gastouderbureau SharedCare voor gastouders en vraagouders en over onze visie en werkwijze.

We streven naar een transparante werkwijze, hanteren betaalbare bemiddelingskosten en zijn lid van de landelijke geschillencommissie kinderopvang. Ook zijn wij aangesloten bij de branchevereniging St. Nysa. Meer informatie zoals het laatste Inspectierapport, de informatiebrochure, de interne en externe klachtenregeling, algemene voorwaarden en o.a. het wijzigingsformulier vindt u hier.

Wij nemen contact met je op!

Wil je meer weten over gastouders, over Shared Care of heb je een andere vraag?
Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden zijn verplichte velden

Heb je een korte vraag dan kun je ons ook een SMS of Whatsapp bericht sturen op nummer: 06-34034247

Contact