Zoek je een gastouder? Hieronder kun je kiezen uit verschillende gastouders. Let op: er is een verschil tussen een gastouder die jouw kinderen bij haar thuis opvangt en een gastouder die bij jou in huis op de kinderen past. Deze laatste heet een gastouder aan huis.

Zoek je een gastouder die in haar eigen huis op je kinderen past dan kan een korte afstand tot de gastouder belangrijk zijn. Zoek je een gastouder aan huis, een nanny, dan is de afstand tot de gastouder wat minder belangrijk. Je kunt dan met een grotere straal zoeken. Als je een gastouder voor voor-of naschoolse opvang zoekt, dan kun je ook kijken naar de postcode van de school van je kind.

Wil je weten welke aangesloten gastouders bij jou in de buurt zitten? Vul je postcode of plaatsnaam in en zoek naar gastouders in de directe omgeving. Gastouder gevonden? Neem dan contact met ons op!
P.S. Let op; lang niet alle gastouders van gastouderbureau SharedCare staan op deze website! Ook als je geen gastouder kunt vinden die in de buurt woont, meldt je dan toch aan bij ons bureau! Wij doen altijd ons uiterste best een geschikte gastouder te vinden!

Contact opnemen