Zoek je een gastouder? Hieronder kun je kiezen uit verschillende gastouders. Let op: er is een verschil tussen een gastouder die jouw kinderen bij haar thuis opvangt en een gastouder die bij jou in huis op de kinderen past. Deze laatste heet een gastouder aan huis.

Zoek je een gastouder die in haar eigen huis op je kinderen past dan kan een korte afstand tot de gastouder belangrijk zijn. Zoek je een gastouder aan huis dan is de afstand tot de gastouder wat minder belangrijk. Je kunt dan met een grotere straal zoeken.

Wil je weten welke aangesloten gastouders bij jou in de buurt zitten? Vul je postcode of plaatsnaam in en zoek naar gastouders in de directe omgeving. Gastouder gevonden? Neem dan contact met ons op!
P.S. niet alle gastouders van gastouderbureau SharedCare staan op deze website!

Contact opnemen

 

       

      Kinderopvang bij gastouder

      Bij de opvang in het huis van de gastouder zijn er vaak andere kinderen waardoor het meer lijkt op een kleine kinderopvang. Bij de zorg, het eten, het spelen, knutselen, zijn andere kinderen betrokken. Dit geeft een andere dynamiek dan opvang bij jou in huis. Kinderen leren van elkaar en van het spelen met elkaar. Door de kleinschaligheid van gastouderopvang is er alle aandacht voor je individuele wensen en gewoontes in de opvoeding van je kinderen. Een gastouder is in staat zich aan te passen aan wat jij en je kind(eren) gewend zijn. Als een gastouder in je huis komt en je kind slaapt nog, dan ligt het in zijn eigen bedje en speelt het met eigen speelgoed. Een gastouder gaat veel met kinderen naar buiten en leert ze nieuwe dingen ontdekken. Ze spelen, klimmen en de gastouder doet zoveel mogelijk in afstemming met jullie wensen.