Kleinschalig

Persoonlijk

Huiselijk

Professionals

Gastouderopvang Paterswolde

Doordat gastouderopvang Paterswolde kleinschalig is, krijgen kinderen alle aandacht die ze nodig hebben. Bij gastouderopvang stemmen gastouders hun activiteiten zoveel mogelijk af op de behoefte van je kind en zorgen voor een omgeving met voldoende uitdaging. Zo kan jouw kind zich optimaal ontwikkelen! Voor kleine kinderen is gastouderopvang een veilige, relatief stabiele factor in hun leven. Ook de allerkleinsten voelen zich snel vertrouwd met de gastouder en de andere kinderen.

Gastouderopvang Paterswolde biedt jou continuïteit in het persoonlijk contact. En voor je kind een uitdagende omgeving zonder de stress die een grote groep kinderen met zich mee brengt. De keuze voor een gastouder is een gevoelskwestie, je kiest zelf de gastouder die bij je past. Zij is het directe aanspreekpunt en je bepaalt samen met de gastouder wat goed is voor jouw kind. Gastouderopvang Paterswolde SharedCare onderscheidt zich door kwalitatief goede gastouderopvang voor een betaalbare prijs.

Gastouder zoeken Paterswolde

Gastouderbureau Paterswolde

Ouders en gastouders Paterswolde

Ouders hebben bij gastouderopvang Paterswolde veel invloed op het pedagogisch klimaat. De bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau zal met jullie en de gastouder de behoeften van je kind zorgvuldig bespreken. De afspraken worden in een gespreksverslag vastgelegd en na verloop van tijd weer, samen met jullie, opnieuw tegen het licht gehouden.

Onze gastouders worden geselecteerd op hun liefdevolle en positieve opvoedingshouding. Het zijn erkende professionals die er alles aan zullen doen om jouw kind een fijne dag te bezorgen.

Wij willen bereiken dat ouders met een gerust hart naar hun werk gaan, gastouders hun taken zonder zorgen uitvoeren en kinderen zich veilig ontwikkelen. Gastouderbureau Paterswolde SharedCare biedt daarbij aan gastouders alle denkbare ondersteuning om de opvang te optimaliseren. We denken met de ouders en gastouders mee en ondersteunen het pedagogisch klimaat bij de gastouder Paterswolde. Zie voor meer informatie `waarom SharedCare’.

Gastouder zoeken Haren

Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP)

Gastouderbureau SharedCare staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) onder registratienummer 214980261. Lees hier meer over de voordelen van Gastouderbureau SharedCare voor gastouders en vraagouders en over onze visie en werkwijze.

We streven naar een transparante werkwijze, hanteren betaalbare bemiddelingskosten en zijn lid van de landelijke geschillencommissie kinderopvang. Ook zijn wij aangesloten bij de branchevereniging St. Nysa. Meer informatie zoals het laatste Inspectierapport, de informatiebrochure, de interne en externe klachtenregeling, algemene voorwaarden en o.a. het wijzigingsformulier vindt u hier.

Wij nemen contact met je op!

Wil je meer weten over onze gastouders of over ons gastouderbureau in of heb je andere vraag?
Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden zijn verplichte velden

Heb je een korte vraag dan kun je ons ook een SMS of Whatsapp bericht sturen op nummer: 06-34034247

Contact