Waarom SharedCare voor ouders

Onze missie is om gastouders zo goed mogelijk te ondersteunen in het belangrijke werk dat zij doen. We doen dat door het versterken van het partnerschap van jou met de gastouder door de samenwerking tussen jullie te ondersteunen. Onze werkwijze: `aandacht voor jou individuele wensen en die van de gastouder, flexibiliteit van de dienstverlening en een goed en persoonlijk contact met beide partijen’. Gastouders van SharedCare worden geselecteerop het hebben van een liefdevolle en positieve opvoedingshouding.  Zij stemmen hun activiteiten af op de behoefte van je kind. Wij begeleiden de gastouder bij pedagogische vragen en zien er op toe dat jouw kind in een veilige en gezonde omgeving opgevangen wordt.

Gastouder zoeken

Gastouderbureau SharedCare

 • SharedCare onderscheidt zich o.a. door de lage prijs in combinatie met kwalitatief hoogwaardige gastouderopvang.
 • Wij helpen ouders in hun zoektocht naar een gastouder die bij hen past.
 • Bij ziekte van de gastouder zoeken wij naar een vervangende gastouder.
 • We regelen een koppelingsgesprek en zetten de afspraken op papier.
 • Voor het kind en voor de gastouder hebben wij een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.
 • Uw gastouder wordt na betaling van de factuur binnen 24 uur uitbetaald.
 • Bij vragen over de kindertoeslag kunnen ouders altijd bij ons terecht.
 • Voor begin van de opvang ontvangen ouders een offerte met de netto kosten.
 • Ook ouders kunnen gratis deelnemen  aan onze eigen EHBO cursussen.
 • Wij controleren of de gastouder aan alle eisen voldoet en voldoende pedagogische kwaliteiten bezit.
 • Knelpunten c.q. aandachtspunten worden binnen 24 uur met besproken en zo snel mogelijk opgelost.
 • Wij hanteren uurprijzen die per maand gemaximaliseerd zijn. Zo wordt nooit teveel betaald
 • Er is persoonlijk contact met één en dezelfde persoon.
 • Wij begeleiden gastouders bij pedagogische vragen en zien er op toe dat uw kind in een veilige en gezonde omgeving opgevangen wordt.

Wie is Joyce

In 2013 heb ik gastouderbureau SharedCare opgericht.

joyce goudriaanJoyce: `Na 22 jaar gewerkt te hebben in de (jeugd)hulpverlening kwam ik via via in aanraking met gastouderopvang. Ik was er aan toe om een nieuwe stap te zetten en vond het een uitdaging om ouders en gastouders met elkaar te verbinden. Een goede samenwerking tussen ouders en gastouder zorgt er voor dat partijen als opvoedpartners met elkaar optrekken. Dit komt direct ten goede aan het pedagogisch klimaat en het heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van je kind. Ten behoeve van de begeleiding van gastouders heb ik diverse trainingen gevolgd. Zo heb ik in 2015 de ‘’Train de Trainer voor Stafleden, ”Oog voor interactie” gevolgd van het NJI. In 2016 heb ik de `VIPP-SD’  (Video-feedback Intervention to promote Positive Parenting)’  gedaan aan de Universiteit van Leiden gedaan. In 2019 heb ik het maatwerktraject `Beroepsregistratie Jeugd en Gezinsprofessional’ afgerond aan de hogeschool van Amsterdam. In 2020 heb ik de Train de Trainer gedaan `Coach gezonde kinderopvang‘ (zie mijn LinkedIn).

Inspectierapporten Gastouderbureau SharedCare

Gastouderbureau SharedCare staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) onder registratienummer 214980261. Het gastouderbureau wordt jaarlijks gecontroleerd door de GGD. Onze inspectierapporten staan in het landelijk register kinderopvang. In het LRK lees je ook de inspectierapporten van de gastouders. De algemene voorwaarden, de informatiebrochure, de interne en externe klachtenregeling, het pedagogisch beleid en nog veel meer informatie vind je hier. 

Inschrijfformulier en Contactformulier

Wil je contact opnemen? Dat kan telefonisch of via het contactformulier.

Wij nemen contact met u op