Onze oudercommissie

De oudercommissie denkt met ouders mee en kan het gastouderbureau kritisch bevragen en ongevraagd van advies voorzien. Vragen van de oudercommissie kunnen gaan over de dagelijkse praktijk in de gastouderopvang, over de bureaukosten maar bijv. ook over pedagogische vraagstukken.

De belangrijkste verantwoordelijkheid van de oudercommissie is om de kwaliteit van de opvang en de dienstverlening van het gastouderbureau te bewaken. Daarom hoort de oudercommissie graag de mening van ouders over hun gastouderopvang en over de dienstverlening van het gastouderbureau. Ouders kunnen direct contact opnemen met de oudercommissie. Dit kan via de mail oc@shared-care.nl. De voorzitter van de oudercommissie zal de mail doorzenden naar de andere commissieleden. In de eerst volgende vergadering zal de mail dan besproken worden.

 

De oudercommissie vergaderd twee keer in het jaar. Om beurten maken de commissieleden aantekeningen tijdens de vergadering. De houder van het gastouderbureau werkt de notulen verder uit. Ouders kunnen alle notulen lezen in het online urenregistratiesysteem onder het kopje `downloads’.

Op dit moment zijn er vier ouders lid van de oudercommissie. Omdat binnenkort één commissielid ons gaat verlaten, zoeken wij met spoed nieuwe leden voor onze oudercommissie. Mocht je interesse hebben dan kun je je aanmelden bij het gastouderbureau. Je kunt je ook direct bij de oudercommissie aanmelden via  oc@shared-care.nl.

In deze brief vind je de namen van onze oudercommissieleden.  Onze oudercommissie heeft een reglement opgesteld, waarin de rechten en de medezeggenschap is geregeld. De getekende reglementen kunnen ouders van SharedCare vinden onder het kopje downloads in het urenregistratiesysteem.

Wij nemen contact met je op!

Wil je meer weten over ons gastouderbureau of heb je andere vraag?
Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Alle velden zijn verplichte velden

Heb je een korte vraag dan kun je ons ook een SMS of Whatsapp bericht sturen op nummer: 06-34034247

Contact