Kleinschalig

Persoonlijk

Huiselijk

Professionals

Kinderopvang Groningen

Als gastouderbureau bieden wij een veilige, liefdevolle en stimulerende kinderopvang in Groningen en omstreken waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Onze zorgvuldig geselecteerde gastouders staan klaar om uw kind(eren) met open armen te ontvangen.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om een vertrouwde en veilige omgeving voor uw kinderen te creëren. Vanuit onze kinderopvanglocaties bieden wij daarom niet alleen professionele zorg, maar ook persoonlijke aandacht en liefdevolle begeleiding. Dit zorgt ervoor dat uw kind zich snel thuis voelt en met plezier naar de kinderopvang gaat.

Onze gastouders zijn ervaren en goed opgeleid, en voldoen aan alle wettelijke eisen en kwaliteitsnormen. Zij bieden een breed scala aan activiteiten die de ontwikkeling van uw kind stimuleren, van creatief bezig zijn en buitenactiviteiten tot educatieve programma’s die zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind.

Kinderopvang zoeken in Groningen

Kinderopvang Groningen

Kinderopvang dmv gastouders Groningen

Kiest u voor kinderopvang in Groningen via Shared Care, dan kiest u voor flexibiliteit, kleinschaligheid en een persoonlijke benadering.

Onze gastouders werken met kleine groepjes kinderen, zodat er altijd voldoende tijd en aandacht is voor ieder kind. Dit zorgt voor een veilige en geborgen omgeving, maar ook voor een gezellige en huiselijke sfeer waarin uw kind zich kan ontwikkelen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte gastouder voor uw kind. Bij Shared Care staat het welzijn van uw kind altijd voorop! Zie voor meer informatie ‘waarom SharedCare’.

Welkom bij Shared Care – waar zorg en aandacht samenkomen

Gastouder zoeken Groningen of bekijk onze actieve gastouders in Groningen via hun inspectierapporten op het landelijk register!

Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP)

SharedCare staat ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP) onder registratienummer 214980261. Lees hier meer over onze visie en werkwijze.

We streven naar een transparante werkwijze, hanteren betaalbare bemiddelingskosten en zijn lid van de landelijke geschillencommissie kinderopvang. Ook zijn wij aangesloten bij de branchevereniging St. Nysa. Meer informatie zoals het laatste Inspectierapport, de informatiebrochure, de interne en externe klachtenregeling, algemene voorwaarden en o.a. het wijzigingsformulier vindt u hier.

Wij nemen contact met je op!

Wil je meer weten over ons kinderopvang in Groningen of heb je een andere vraag?
Stuur ons een bericht via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

*Alle velden zijn verplichte velden

Heb je een korte vraag dan kun je ons ook een SMS of Whatsapp bericht sturen op nummer: 06-34034247

Contact