Over de opvang

 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Ja
 • Ervaring: meer dan 5 jaar
 • Opvangplek: Haren

Pluspunten

 • LRK geregistreerd
 • professioneel
 • Veel ervaring
 • Ruim huis
 • Grote tuin

Gastouder Samira, Haren

Na vele jaren in het basisonderwijs gestaan te hebben ben ik 5 jaar geleden begonnen als gastouder.
Omdat mijn man met grote regelmaat van huis is voor zijn werk, wilde ik graag thuis zijn voor mijn kinderen (2 jongens). Gelijktijdig wilde ik ook graag met kinderen blijven werken en ben ik blij met deze keuze die ik destijds gemaakt heb.
Wij wonen aan de rand van Haren en hebben veel ruimte in en om het huis. Activiteiten die ik met de kinderen onderneem, stem ik zoveel mogelijk af op de interesse van de kinderen. Verder gaan we vaak naar buiten om te wandelen, naar de speeltuin of brengen een bezoekje aan de zorgboerderij De Mikkelhorst.
Mijn gastouderopvang is open op maandag, dinsdag en donderdag voor 0 tot 4 jarigen. Daarbij komen er wel eens kindjes voor de voorschoolse opvang die naar CBS de Borg gaan.

Algemeen

 • Naam: Samira
 • Leeftijd: 40 jaar
 • Geslacht: Vrouw
 • Woonplaats: Haren

Locatie