Marijke gastouder Sellingen

Marijke: Vanaf 1 september 2012 ben ik gestart als gastouder. Betaalbaar, kleinschalig en in huiselijke sfeer vang ik kinderen op in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. 

Ons huis staat op een ruime kavel aan de buitenrand van Sellingen, provincie Groningen. De kinderen kunnen hier naar hartenlust buitenspelen, plezier maken en spelend leren. Er is een aparte slaapkamer voor de jongste kinderen, een ruime hal en een leefkeuken waar wij allerlei activiteiten uitvoeren zoals koken/bakken, knutselen, boekje lezen, bewegen op en maken van muziek, etc.

Na de jeugdhulpverlening heb ik 10 jaar als managementassistent bij de gemeente Emmen gewerkt. Op een gegeven moment heb ik besloten terug te gaan naar mijn basis want werken met kinderen past beter bij mij. Eerst heb ik als inval-onderwijsassistent in het speciaal onderwijs in Emmen gewerkt. Vervolgens als pedagogisch medewerker bij St. Rzijn, Ter Apel. Daar heb ik op de babygroep, verticale groep (0 – 4 jaar), Peuterspeelzaal en met kinderen van 4 t/m 12 in de buitenschoolse opvang met veel plezier gewerkt.  Sinds 2012 werk ik als gastouder. Gastouderopvang is betaalbaar, kleinschalig en in een huiselijke sfeer.

Opvanglocatie: Sellingen

Marijke gastouder Sellingen
Hankampenweg 1
Sellingen
Nederland