Lieve gastouder in Stadskanaal

Over de opvang

  • Opvanglocatie: Bij de gastouder
  • Flexibele opvang: Ja
  • Ervaring: > 25 jaar
  • Opvangplek: Stadskanaal
  • LRK Geregistreerd: Ja

Contact opnemen

Over de gastouder

  • Naam: Celia
  • Leeftijd: 60 jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Stadskanaal
Lieve gastouder in Stadskanaal

Wie ben ik 

Mijn naam is Celia Wijsbeek-Bos, getrouwd en moeder van drie zonen en trotse oma van zeven kleinkinderen! Ik ben al dertig jaar werkzaam in de kinderopvang en heb enige tijd ook gewerkt als gastouder bij ouders thuis. Momenteel ben ik gastouder in eigen huis. Mijn huis staat in Stadskanaal in de buurt van een speeltuin en ga er graag op uit met kinderen.

Welke activiteiten doen we?

Ik onderneem graag allerlei activiteiten met kinderen en kijk daarbij vooral naar de interesse van uw kind. Ik ben creatief en ondernemend en bied kinderen rust en regelmaat. Ik hou van knutselen, kleuren, verven, lezen en spelletjes doen. Verder ben ik zorgzaam en geduldig. Ondanks dat ik al 30 jaar als gastouder werk, geniet ik nog steeds van het contact met kinderen. Ik ervaar dat elke leeftijd weer zijn charme heeft en ik vind het vooral belangrijk dat een kind zich bij mij thuis voelt. Zodra het weer het toe laat ben ik met kinderen buiten.

Een gemiddelde dag op de opvang ziet er als volgt uit:

Zoals gezegd, als het weer het toe laat gaan we naar buiten. Verdere activiteiten zijn; “voorlezen, spelletjes doen, creatief bezig zijn, het kind zelf laten spelen naar behoefte, zingen/dansen enz”. En er moet niets, alles mag. Mijn motto is: `ik kan wat van kinderen leren en zij van mij’. Een schouderklopje, een complimentje of een luisterend oor zijn voor mij belangrijke vaardigheden in de omgang met kinderen.

Voor de ouders:

ik ben in bezit van Helpende Welzijn vivo 2 en het certificaat eerste hulp aan kinderen. Ik vang zowel kinderen in eigen huis op als bij ouders thuis. Indien u een gastouder aan huis zoekt, dan gaat mijn voorkeur uit naar een gezin in Stadskanaal en omgeving.

Zie hier haar inspectierapport van de GGD! Mocht u belangstelling hebben neem dan contact op met mijn gastouderbureau SharedCare. Mocht u een andere gastouder in omgeving Stadskanaal willen zien, klik dan hier.

Gastouder Celia Stadskanaal
Groningerlaan 74
Stadskanaal
Nederland