Over de opvang

Opvanglocatie: Bij ouders

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: >10 jaar

Opvangtarief: In overleg

Pluspunten

LRK geregistreerd

Wendy gastouder

Hallo ouders en kinderen, mijn naam is Wendy en ik ben 35 jaar oud. Ik heb de opleiding onderwijsassistent gevolgd maar ben al bijna 10 jaar werkzaam als gastouder. Tussendoor werk ik af en toe als invalkrachten op een basisschool maar het leukste vind ik het toch om als gastouder in gezinnen te werken. Vanaf mijn 15e ben ik begonnen met oppassen. Ik heb veel ervaring opgebouwd met kinderen van alle leeftijden. Ik heb 4 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf met kinderen van 2-4 jaar.  Ook heb ik een halfjaar op Aruba gewoond. Daar heb ik gewerkt als groepsleider op een naschoolse opvang. Daarbij heb ik met kinderen gewerkt van 4 – 12 jaar.

Ik vind het erg leuk om met kinderen te koken en cupcakes te bakken maar ook om te knutselen, te lezen en ik ga graag met kinderen naar buiten. S’avonds of in het weekend werken vind ik geen probleem. Ik ben flexibel qua dagen en tijden. Verder heb ik een rijbewijs +  een eigen auto te me beschikking. Mocht je huisdieren hebben is het voor mij geen probleem, ik ben een dierenliefhebber! :).

Het lijkt mij leuk om een persoonlijk kennismaking te hebben zodat we kunnen kijken of het klikt en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Algemeen

  • Naam: Wendy
  • Leeftijd: 35 Jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Groningen
  • Wijk: Vinkhuizen

Locatie