Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: 6-10 jaar

Opvangplek: Westerwijtwerd (Appingedam, Ten Boer)

Pluspunten

LRK geregistreerd

Tineke

Hoi, ik ben Tineke, getrouwd met Wim, moeder van zes kinderen en oma van twee kleinkinderen.
Ik ben al een jaar of acht gastouder omdat ik veel van kinderen hou!
In ons grote huis zijn (slaap) kamers genoeg en veel ruimte om te spelen. In de tuin zijn speeltoestellen en er zijn twee pony’s, kippen, konijnen en een poes. Ik doe veel leuke dingen met de kinderen en als het lekker weer is, zijn we veel buiten.
Ik vind het belangrijk dat kinderen het gevoel hebben erbij te horen en er te mogen zijn. Ook probeer ik ze zoveel mogelijk zelfstandig te laten doen en stimuleer ik ze in het samen spelen en iets voor de ander willen doen.
Ook de drie r’s houden we in ere!

Opvangdagen

Maandag t/m donderdag

Opvangtijden

07.00 uur – 18.00 uur

Opvanglocatie: Westerwijtwerd

Algemeen

  • Naam: Tineke
  • Leeftijd: 58 Jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Westerwijtwerd

Locatie