Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: 6-10 jaar

Opvanglocatie: Ten Post

Pluspunten

LRK geregistreerd

gastouder aan huis

Mijn naam is Erika en samen met mijn man woon ik in Ten Post, vlakbij Ten Boer. Vanaf 2012 ben ik werkzaam in de kinderopvang als gastouder aan huis.
in deze tijd heb ik in verschillende gezinnen gewerkt. Samen met de kinderen doe ik veel activiteiten zoals koekjes bakken, buiten spelen, knutselen en nog veel meer!! Wat ik erg belangrijk vind is dat uw kind mij als gastouder vertrouwd zodat het met veel plezier geniet van de tijd dat ik uw kind opvang.
Daarom wil ik uw kind dan ook met veel liefde, structuur en geborgenheid opvangen. Verder ben ik een gediplomeerd gastouder, hierdoor heeft u recht op kinderopvang toeslag. Heb ik de verplichte EHBO voor kinderen en volg ik regelmatig cursussen of workshops want ik vind het ontzettend leuk om bij te leren en mijzelf bezig te houden met alle ontwikkeling rond de opvoeding van baby’s en kinderen.
Mijn diploma: MBO 2 Helpende Welzijn, EHBO

Algemeen

  • Naam: Erika
  • Leeftijd: 23
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Ten Post

Locatie