Ik ben Sandra Venema (32), getrouwd en heb drie dochters. Ik woon in Assen. Ik ben een vrolijk, creatief en sociaal persoon. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen groeien en zich ontwikkelen. Ik maak daar bewust en onbewust een deel van uit door creatieve opdrachten met ze te doen, spelletjes met ze te spelen, erop uit te gaan en ze met elkaar te laten spelen. Kinderen leren door elkaar en van elkaar. Mijn motto is dan ook: Samen spelen, samen delen. Ook al zijn wij nog maar klein, samen spelen is pas fijn!
Na de geboorte van onze oudste dochter wilde ik graag met kinderen werken. Ik heb het altijd heel leuk gevonden om kinderen te verzorgen en ze iets te kunnen leren. De keus om een gastouderopvang te beginnen was snel gemaakt. In december 2013 ben ik officieel gestart als geregistreerd gastouder. Tussendoor heb ik als invalkracht als pedagogisch medewerker gewerkt bij verschillende organisaties. Nu na de geboorte van de jongste dochter heb ik definitief besloten om weer gastouder te worden. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Omdat ik zelf drie dochters heb vang ik maximaal 3 kinderen op. Ik werk van maandag t/m donderdag van 07.00 – 18.00 uur. In overleg ben ik ook op vrijdag van 07.00-13.00u beschikbaar.
Ik ben in het bezit van een geldig EHBO-diploma.

Algemeen

  • Naam: Sandra
  • Leeftijd: 33 Jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Assen
  • Wijk: Pittelo
gastouder Sandra Assen

Pluspunten

LRK geregistreerd

Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: 6-10 jaar

Opvanglocatie: Assen

Locatie