Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: 6-10 jaar

Opvanglocatie: Groningen, Leeuwenborg

Pluspunten

LRK geregistreerd

Gery gastouder groningen

Lieve kinderen en ouders,

Ik ben Gery, 37 jaar, getrouwd en afgelopen jaar ben ik zelf ook moeder geworden. Wij wonen in het groene Lewenborg in de stad Groningen. Ik ben met veel plezier sinds 2013 gastouder.

Ik vind het belangrijk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling zodat hun zelfvertrouwen vergroot wordt. Daarvoor biedt ik een veilige en uitdagende omgeving aan. We spelen veel buiten en binnen, zijn creatief en doen veel verschillende activiteiten. Daarnaast gaan we veel wandelen en naar de speeltuin en de kinderboerderij. Op de kinderboerderij wordt ook peutergym gegeven en muziekles voor peuters. We nemen daar regelmatig aan deel.  Zodoende komen de kindjes veel in aanraking met andere kinderen. Wij werken met een vast dagritme. De eet en slaaptijden staan vast en geschieden zoveel mogelijk zoals het thuis ook gebeurt.
Daaromheen plannen we de activiteiten en uitstapjes. Ik ben dus een gastouder met veel ervaring die er veel op uit gaat met de kinderen en haar best doet er elke dag weer een leuke dag van te maken!

Elk kind waarderen om wie ze zijn, ze zelf laten doen wat ze kunnen om een positief zelfbeeld te creeëren, en daarnaast een gezonde vorm van respect bij brengen voor hen zelf en voor de mensen en dieren om hen heen, zijn belangrijke uitgangspunten bij Gastouderopvang Lewenborg.

 

Algemeen

  • Naam: Gery
  • Leeftijd: 37 jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Groningen
  • Wijk: Lewenborg

Locatie