Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: 6-10 jaar

Opvangplek: Groningen-Zuid

Pluspunten

LRK geregistreerd

geduldig

vrolijk

werkt met KiKi

zorgvuldig

Hala-3

Mijn naam is Hala, ben getrouwd, heb drie kinderen en woon in Groningen-Zuid. Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Ik ben gastouder geworden omdat ik het fantastisch vind om met kinderen te werken. Ik vind het fijn om kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling en van dichtbij te mogen meemaken hoe kinderen opgroeien. Ik heb een aantal jaar in de kinderopvang en als klasse-assistent gewerkt. Ik ga zoveel mogelijk met kinderen naar buiten en ze kunnen lekker in onze achtertuin of in het nabijgelegen speeltuintje spelen. Ik ben VVE gecertificeerd gastouder en hou ervan om met kinderen te knutselen, te kleien, te verven, te tekenen of gewoon samen een boekje te lezen of een spelletje te doen. Bij mij krijgt ieder kind de aandacht die het nodig heeft. Ik bied een veilige en uitdagende speelomgeving. Ik hen veel cursussen gevolgd  waaronder de cursus `oog voor interactie’ en de KiKi Training. Rust en regelmaat en ontwikkelingsstimulering zijn de basis voor mijn werkwijze met kleine kinderen. Ik ben bij twee gastouderbureaus aangesloten, SKSG en SharedCare.

Mijn uurprijs is € 5,95

Opvangdagen: Maandag, dinsdag en donderdag

Opvangtijden: 07.00 uur – 18.00 uur

Opvanglocatie Groningen, Groningen-Zuid

Algemeen

  • Naam: Hala
  • Leeftijd: 42 Jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Groningen

Locatie