Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: 6-10 jaar

Opvanglocatie: Appingedam

Pluspunten

LRK geregistreerd

Gastouder Gretha Appingedam

Bent u op zoek naar een lieve betrouwbare gastouder die met veel aandacht uw kinderen opvangt? Ik bied uw kind een liefdevolle omgeving. Bij mij kunnen kinderen naar hartelust spelen met ander kindjes. Ik ben een geduldig persoon, en kinderen krijgen bij mij veel aandacht en begrip. Ik heb een grote ruimte waar ze kunnen spelen maar er is ook een aparte slaapkamer waar kinderen een middagdutje kunnen doen. Verder ga ik vaak met kinderen op pad en zijn we veel buiten. In huis hebben kinderen alle ruimte om veel met elkaar te spelen. We hebben veel houten speelgoed, ondermeer van Grimm, Kapla en Haba.

Algemeen

  • Naam: Gretha
  • Leeftijd: 41 Jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Appingedam

Locatie