Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: gastouder vanaf 2014

Opvanglocatie: Appingedam

Pluspunten

LRK geregistreerd

Meisje met bloem

Gastouder Chantal

Ik ben gastouder in Appingedam en vang kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar. Ik heb een kleinschalige, huiselijke, professionele gastouderopvang in een rookvrije en veilige omgeving. Ik bied opvang aan kinderen vanaf 3 maanden. Mijn gastouderopvang beschikt over kinderstoelen, bedjes, box en veel speelgoed. Verder heb ik een bolderkar waarmee we overal heen gaan, speeltuin, kleine boodschapjes doen of gewoon een wandeling maken . Ik ben aangesloten bij verschillende gastouderbureaus en sta ingeschreven in het landelijk register.  Ik heb een huis met een ruime tuin en ik vang kinderen op van maandag t/m vrijdag. Ik knutsel, zing en lees graag boekjes met kinderen maar als het even kan gaan we naar buiten. Ik woon nabij de kinderboerderij. Ik werk met veel plezier als gastouder ❤️. Heeft u interesse mag gerust berichtje sturen naar gastouderbureau SharedCare.

Algemeen

  • Naam: Chantal
  • Leeftijd: 38 Jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Appingedam

Locatie