Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: 6-10 jaar

Opvanglocatie: Assen

Pluspunten

LRK geregistreerd

opvang Tinkerbel Assen
Hallo, mijn naam is Karin en ik ben getrouwd en wij hebben wij 3 kinderen. Wij wonen in de wijk Kloosterveen in Assen in een ruime gezinswoning met tuin.
Ons huis is helemaal kindveilig en kindvriendelijk ingericht. Er is hier speelruimte  en speelgoed genoeg aanwezig.Tevens bied ik  de mogelijkheid voor uw kindje om een middagdutje te kunnen doen zowel binnen in een bedje als buiten in een babyhuisje . Ook de tuin is volledig voor de kinderen ingericht met speelattributen zoals glijbaan, zandbak, wip en buitenspeelgoed.
Als het weer het toelaat ben ik vaak buiten met de kinderen, hetzij in de tuin,wandelen met de grote bolderwagen of in een van de speeltuintjes in de nabije omgeving. Laat het weer het niet toe dat we buiten zijn dan wordt er binnen voorgelezen, getekend, geverfd of gewoon heerlijk gespeeld. Zomers is er een badje en/of sproeier in de tuin, uiteraard zijn de kinderen ten allertijde onder mijn toezicht als er met water gespeeld word. In de winter, als er een dik pak sneeuw ligt, maken we sneeuwpoppen, sneeuwballen of gaan we er met de slee op uit.
Openingstijden:
Ik vang kinderen op in de leeftijd 0-4 jaar van.
Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag
 Ik bied ook flexibele opvang aan, in overleg is veel mogelijk.

 Ook nacht en weekend opvang is incidenteel mogelijk

contact opnemen:
Adres:
Stedewaarts 8
9408 hp assen
 tel 0592-854091

Algemeen

  • Naam: Karin
  • Leeftijd: 46 jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Assen
  • Wijk: Kloosterveen

Locatie