Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring: 20 jaar

Opvanglocatie: Groningen, Hoornsemeer

Pluspunten

LRK geregistreerd

Alie Gastouder Groningen

Ik heb het diploma Sociaal Pedagogisch Werk niveau 4. Verder heb ik een diploma kinder-EHBO gehaald.

In september 2012 heb ik mijn droom verwezenlijkt en heb ik mijn eigen voordeur geopend voor opvang van kinderen van 0 – 4 jaar. Op het ogenblik houd ik mij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de kinderopvang door middel van bijscholingen: EHBO opfriscursus, lezingen, vak-lectuur en via contacten met gastouderbureau en andere gastouders. Ik houd goed in de gaten wat het kind nodig heeft om zich emotioneel veilig te voelen zodat het kan ervaren dat alles goed is.

Ik heb een zonnige tuin met schaduwplekken, een zandbak en een buitenhuisje. Zie voor meer informatie mijn website www.buitenhuisje.org.

Algemeen

  • Naam: Alie
  • Leeftijd: 62 Jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Groningen
  • Wijk: Hoornsemeer

Locatie