Over de opvang

 • Opvanglocatie: Bij gastouder
 • Flexibele opvang: Ja
 • Ervaring: meer dan 15 jaar
 • Opvangplek: Winschoten

Pluspunten

 • LRK geregistreerd
 • betrokken
 • Veel ervaring
 • veel ruimte in en om het huis

Gastouder Wijnold Winschoten

Omdat mijn vrouw als juf op een basisschool werkt en overdag veel weg is, ben ik in de tijd dat onze kinderen nog klein waren, begonnen als gastouder. Zo kon ik het opvoeden van onze eigen kinderen combineren met de opvang van de gastkinderen. Inmiddels zijn onze eigen kinderen volwassen maar ik heb nog steeds heel veel plezier in mijn werk als gastouder. Voor ik gastouder werd heb ik vele jaren in de zorg gewerkt (o.a. bij Meander in Veendam). Op dit moment heb ik vooral kinderen die gebruik maken van voorschoolse en naschoolse opvang. Ik haal en breng de kinderen naar verschillende scholen in Winschoten. Ik heb echter ook veel ervaring met kinderen van 0-4 jaar. Op dinsdag en vrijdag heb ik daar nog ruimte voor. Op maandag en donderdag alleen tot 14 uur.

Het werken met kinderen geeft mij veel energie. Ik ga vaak met ze naar buiten en met toestemming van de ouders, ga ik ook samen met de kinderen op pad. Zo gaan we regelmatig naar de speeltuin in Beerta, naar de kinderboerderij of bijv. naar het sprookjeshof. Ik breng de meeste kinderen na afloop van de opvang bij de ouders thuis. Verder ben ik flexibel en geef kinderen de ruimte om zoveel mogelijk te doen wat ze zelf leuk vinden. Mijn gastouderopvang is open op maandag t/m vrijdag voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Op woensdag zit ik vol.

Algemeen

 • Naam: Wijnold
 • Leeftijd: 59 jaar
 • Geslacht: Man
 • Woonplaats: Winschoten

Locatie