Over de opvang

Opvanglocatie: Bij gastouder

Flexibele opvang: Ja

Ervaring:  meer dan 15 jaar

Opvangplaats: Groningen

Registratie

LRK geregistreerd

betrokken

afwisselende activiteiten

veel ervaring

Patricia Gastouderopvang Bolkie

Gastouderopvang Lewenborg

Ik ben Patricia van Bolkie gastouderopvang. Ik ben ruim 15 jaar leidster op verschillende kinderdagverblijven geweest waarbij ik de laatste 12 jaar bij hetzelfde kinderdagverblijf heb gewerkt. Ik heb voor verschillende groepen gestaan. Dit heeft mij de nodige ervaring opgeleverd in het werken met kinderen van diverse leeftijden. Tevens volgde ik daar diverse cursussen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de kinderopvang.

Al langer koesterde ik de droom om iets voor mezelf te starten. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb mij aangemeld bij verschillende gastouderbureau’s. In november 2018 ben ik mijn eigen gastouderopvang aan huis begonnen. Ik ben op de dinsdag, donderdag en vrijdag beschikbaar als gastouder. Ik hanteer ruime en flexibele opvangtijden. Incidenteel is avondopvang en weekendopvang bespreekbaar.

Zie ook haar website: https://bolkie.jouwweb.nl

Algemeen

  • Naam: Patricia
  • Leeftijd: 39 Jaar
  • Geslacht: Vrouw
  • Woonplaats: Groningen
  • Wijk: Ulgersmaborg

Locatie